Dit is een fondue klaargemaakt op basis van een visfumet/bouillon .

Ons vis assortiment bestaat uit een fijne mix van verschillende soorten vlees, o.a.:

  • Zalm
  • Scampi's
  • Rivierkreeftjes
  • Nieuw Zeelandse (groene) Jumbo Mosselen
  • Schelpjes
  • Wekelijkse selectie van de zee

Afgewerkt met koude sauzen, verse groentjes, knapperige frietjes, dennenappeltjes en/of aardappelkrieltjes

De visfondue is op dezelfde wijze tot stand gekomen als de vleesfondue. Echter gebruikt men bij visfondue een hete visbouillon terwijl men bij de vleesfondue een hete olie gebruikt. Men gebruikt hier speciale schepnetjes in plaats van fonduevorkjes om je stukje vis niet te beschadigen en heel te laten door het te laten rusten op het netje en het zo onder te dompelen in de hete bouillon. Op deze manier kookt het stukje vis zachtjes in de bouillon.

Openingsuren

Vr tot zondag
Open vanaf 18:00

Betaalwijzen

Contant/Bancontact

Contactgegevens

Fondue à volonté

Diesterstraat 32

3980 Tessenderlo

013 29 52 08

info@fondueavolonte.be